Kamers - Vakantiehuis Slangenmeers

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Kamers

Slangenmeers is een volledig uitgeruste en gemeubelde vakantiewoning met plaats voor 12 personen. De woning is ingedeeld in vier kamers met douche, lavabo en wc.
Voorbij de inkom vindt u een wasplaats waar ook een wasmachine ter beschikking staat, een wastafel en een uitgietbak, evenals een toilet. Links van de inkom op het gelijkvloers zijn er 2 kamers voor 4 personen (1 kamer met 2 maal 1 persoon bed en een stapelbed en 1 kamer met 1 maal 2 personen bed en een stapelbed), volledig uitgerust met douche wc en lavabo
Rechts vindt u een eetplaats met een compleet uitgeruste keuken, voorzien van koelkast, combi-microgolfoven, vaatwasser en alle keukengerief evenals een tv en stereo installatie.
De bovenverdieping bestaat uit een hall met langs een kant 2  kamers voor  2 personen, eveneens volledig uitgerust met douche, wc en lavabo.
Rechts van de hall op de bovenverdieping is er een grote zitplaats ter beschikking met ook een grote tafel en voldoende stoelen, een salon met stereo installatie waar CD,DVD en Bluray kan afgespeeld worden en een TV die indien U het wenst als computer kan gebruikt worden zodat U hiermee op internet kan surfen.
We beschikken over voldoende parkeergelegenheid.
Overal is er wifi, zelfs buiten. Op alle  kamers is een tv.  
Voor de liefhebbers staat er een snooker ter beschikking.
Wild zoals hazen, konijnen of wilde eenden zult U regelmatig  ontwaren op onze vijver. Mede daarom zijn huisdieren niet toegelaten.
Voor de liefhebbers is er ook een zwemvijver zoals U op de foto’s te zien is.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu