Streek - Vakantiehuis Slangenmeers

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Streek

Slangenmeers ligt in het natuurlijk glooiend Beselare, een deelgemeente van Zonnebeke. Wat ook uw wensen zijn, cultuur, sport of vermaak, dit alles ligt binnen handbereik.
Of het nu te maken heeft met de geschiedenis van 14-18, met de stad Ieper, met Frans-Vlaanderen, of met wat de Westhoek culinair te bieden heeft, u kunt er starten voor een tocht die u toelaat dit alles te verkennen.  
Of bent u van het sportieve type en wilt u de kans niet laten liggen de benen te strekken? Kom dan gerust bij ons. Zowel voor mooie wandeltochten of voor een fietsvakantie is de ligging ideaal. Vanuit Slangenmeers bent u zo op knooppunten van het fietsennetwerk. Slangemeers bezit zelf geen fietsen, maar zowel te Zonnebeke http://www.zonnebekebikes.be als te Ieper http://www.minnesport.be kunt u kwaliteitsvolle fietsen huren.
Voor wandelaars liggen de Gasthuisbossen en het provinciaal domein De Palingbeek op minder dan tien kilometer. Velen zullen verrast zijn zoveel mooie stukjes natuur te kunnen ontdekken. Bij ons vindt u daarvoor alle nuttige wandel- en fietskaarten.
We hebben werkelijk voor elk wat wils. Op luttele kilometers afstand ligt het pretpark Bellewaerde, een belevenis voor groot en klein. Andere gemakkelijk te bereiken trekpleisters zijn uiteraard de kust, Plopsaland, Boudewijnpark, Sealife centre.
Neemt u uw vakantie in juli, dan kan je getuige zijn van een nationaal beroemde stoet. Om de 2 jaar staat het dorp in rep en roer met de organisatie van de heksenstoet die tienduizenden bezoekers naar Beselare brengt

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu